Intercitymøte om kommunereformen

Siste nytt om Kommunereformen og status i det lokale arbeidet med etableringen av Nordre Follo kommune stod på programmet da de tre Rotaryklubbene i Oppegård inviterte til Intercitymøte:

Vi fikk innlegg av ordførerne i Ski og Oppegård, Tuva Moflag (Ap) og Thomas Sjøvold (H) samt statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Kristin Holm Jensen (H). 

Arrangementet var i Kolben, sal 1 og fremmøte var bra. Det kom også en del spørsmål fra salen. 
Klubbkveld med Club Vision

24. januar 2018

Klubbkveld med Club Vision

15. januar gjennomførte vi Club Visioning programmet. Det var stort oppmøte og veldig bra engasjement fra alle. Jobben videre blir nå å sortere og strukturerer alle aksjonene som blir grunnlaget for klubben fremover.

Club Vision

5. desember 2017

Club Vision

Mandag 4. desember hadde vi besøk av Per-Christian Nilssen fra Ski/Langhus Rotaryklubb. Han informerte oss om kommende Club Vision-møte 15. januar.Hvor er GRK om tre år?

Rotary har (nesten) utryddet polio

23. oktober 2017

Rotary har (nesten) utryddet polio

Ingen trodde det var mulig da Rotary i 1980 satte seg som mål å utrydde polio gjennom verdens største vaksinasjonsprogram. Polio er en virussykdom som kan føre til lammelser og død. Verdens poliodag er 24. oktober.

Høstdugnad i Sansehagen

16. oktober 2017

Høstdugnad i Sansehagen

Vi har gjennomført nok en dugnad i Sansehagen på Høyås Bo- og rehabiliteringgsenter. 11 av klubbens medlemmer stilte og vår AG Rein Grefslie var med. Godt jobbet og fint ble det.

Vise frem Rotary lokalt

29. september 2017

Vise frem Rotary lokalt

Tidlig torsdags morgen 28. september fra kl. 06.30 til kl. 08.00 var de tre rotaryklubbene i Oppegård (Kolbotn, Oppegård og Gjersjøen) på Myrvoll-, Solbråtan-, Kolbotn- og Rosenholm stasjon. Her er Jean og Britt Heidi på Solbråtan stasjon.

Presidentens time

5. september 2017

Presidentens time

Tore Matre, klubbens president i 2o17/18 hadde sin presidenttime 21, august om klubbens visjoner og planer for kommende periode. Gjersjøen Rotaryklubbs visjon er: Omtanke uten baktanke.

Tore Matre ny president i Gjersjøen Rotaryklubb

29. juni 2017

Tore Matre ny president i Gjersjøen Rotaryklubb

Tirsdag 26. juni var det presidentskifte i klubben vår. Britt Heidi Berger overlot presidentvervet til Tore Matre. I tradisjonen tro var vi samlet til middag på Gamle Tårnhuset restaurant.

Vellykket dugnad i Sansehagen

13. juni 2017

Vellykket dugnad i Sansehagen

Den 4. mai gjennomførte Gjerjøen Rotaryklubb sin dugnadsplikt i Sansehagen på Høyås Bo- og rehabiliteringssenter. Sansehagen er et fellesporsjket mellom Oppegårds tre rotaryklubber.

OBS! Dugnad i sansehagen 4. mai

4. april 2017

OBS! Dugnad i sansehagen 4. mai

Vår klubb har i år ansvaret for vedlikeholdet av sansehagen på Høyås Bo- og rehabiliteringssenter. Det blir dugnad torsdag 4. mai. Møt opp og gjør sansehagen flott og fin for beboerne. Informasjon er sendt ut

Intercitymøte om kommunereformen

8. februar 2017

Intercitymøte om kommunereformen

Tirsdag 7. februar arrangerte Oppegårds tre rotaryklubber intercitymøte om kommunereformen. En statssekretær og to ordførere holdt innlegg om det å bygge en ny kommune, Nordre Follo kommune.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: KOLBEN, Kolbotns kulturhus
Adresse: Strandliveien 1
Postnummer: 1410
Sted: Kolbotn
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30:00
Møtespråk: no

GRK - 25 år: Jubileumstur til Rendalen.
7. sep. 2018, 09.00

Turen går til Rendalen den 7.september og vi er så ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...